Gran Canaria .

Bild från ving.se
Visst ser det härligt ut??? Dit vill jag!

Jag saknar mycket...!

Lite bilder sen i somras och i höstas.
Åh vad jag saknar dom ljumma sommarkvällarna. Då man brukar grilla och sitta länge, länge på verandan och bara njuta av vädret. Då gräset är grönt och fåglarna kvittrar. Då det är ljust ute enda tills senare på kvällen, då känner man sig genast mycket piggare. Jag önskar tiden bara kunna gå fortare just nu. Men det kommer att gå fort dit tror jag ändå, men ibland känns det omöjligt... Jag tror jag aldrig har längtat till sommaren så mycket som jag har gjort detta år. Det kanske är för att vi har haft så mycket snö på senaste tiden. :/
Jag saknar också den tiden då man är alldeles pirrig inför att åka flygplan. Det är så härligt!! Man står på arlanda flygplats och ska checka in bagaget.... åååhh! x) Jag drömmer vidare..... gonatt!
/Madeléne


jag vill till hawaii och slöa i en hammockk....!!!


Ja, det är precis det jag vill just nu. Ligga i en hammock på en strand i hawaii typ, eller nån annan stans där det är varmt. Äta riktigt röda jordgubbar med glass & läsk.......
Jag återkommer senare, tjohej.

Give me a remote control !


Bild från vi.sualize.us
Jag önska att det fanns sånna där fjärrkontroller som kunna spola fram tiden lite. Jag orkar inte just nu, läxor o trökgrejer. Imorgon är det nationella och det orkar jag verkligen inte, sen är det miljökemihäfte som ska lämnas in på Fredag osv osv, hur f*n ska jag hinna med det? Jaja, snart är denna tid över. Lite påsklov och sen vips så är det sommarlov förhoppningsvis. Nejnej, nu ska jag inte dela med mig av det negativa,. Ha en bra dag! Vi höres!  


Lite ny design...

Tjohej! Som ni kanske har märkt så har jag fixat om lite här på bloggen. :)
Idag så har det varit en helt vanlig dag i skolan, jag var så jäkla trött imorse så jag fortsatte att sova tills jag insåg att jag borde gå upp. Så kan det gå om man är uppe sent om kvällarna och inte kan sova. Sen idag så har jag bara suttit vid datorn, (försökt) att plugga... sen ja, ätit. Det jag ser fram emot är svenska hollywoodfruar! Haha, dom är så knäppa och Maria Montagami är så kul! x) Nu ska jag försöka printa in engelska glosorna i hjärnan! Ciaooo!

Who says I can't be free?

Fina bilder från vi.sualize.us tror jag hemsidan hette.

Söndag 21 Mars 2010...

Bild sen igår på Spegeln i Gävle.
Igår var jag och kollade på min bror när han och hans kompis uppträdde, dom var bra! Sen när jag kom hem så var jag så trött så jag somnade direkt, runt 11-tiden... ganska tidigt. Och nu är det Söndag och jag hatar Söndagar... för i morgon är det skola...suck. Jag lär väl sätta igång med skolarbeten nu jag då. Förlåt för att jag är så negativ men nu är det bara så... Tjohej.
/Madeléne

Det är Lördag och solen skiner!

Hejhej! Solen skiner och snön smälter! Härligt! ;) Idag vaknade jag faktiskt tidigt även fast det var Lördag. Jag steg upp runt klockan kvart i nio. Jag tog en promenad med vovven, sen åkte vi till affären och köpte lite godis och korv som vi grillade. :) Snart blir det nog en prommis igen med pappsen och ikväll ska jag till Gävle för att kolla på min bror och hans kompis som har en konsert. Det ska bli kul! Och jo föresten igår kväll kollade vi på filmen "Bröllops Fotografen". Den var rätt så bra, fast den var inte så där wow- bra. Hehe. Är det bara jag som tycker att vi borde ändra designen på bloggen här? Den ser lite små tråkig ut, så vit, haha. Vi får fixa det senare. Byebye!

Nu ska jag dricka MULTIVITAMIN DRINK!


Nu sitter jag här och dricker ton med MULTIVITAMIN. FULLT med socker, haha. Men det är gott! x)) Sen ska jag FÖRSÖKA att plugga lite konsumentekonomi............men det går inget vidare hörrni. :( Äsch jag lever livet istället HAHA! x) ORKA plugga...... Men senare ska jag och mamma kolla på en film vi hyrde idag, det är nog en SNYFT- film. Men jag orkar inte gråta, hahaa. x)) Ha det bra. Ska försöka blogga LITE oftare. Och föresten kalla mig "Madlen" Hahaaa.
/Madeléne

Suddenly I see

Med en konstig inställning på kameran så blev det från dag till natt...

Min dag genom ett par bilder.

Tjingeling! Idag när jag vakna så var det skinande sol. Det var skönt. Mamma och pappsen bestämde sig för att ta en skogspromenad runt sjön i Högbo. Och så blev det att jag följde med. Vi tog med oss lite korv mackor, kaffe och korv. HAHA! Påvägen dit blev Nelly åksjuk så hon lära sätta sig i framsätet och kolla ut på vägen hahah....
Det blev en liten springtur för min del. Jag fick lite smått ångest över att jag skulle trycka i mig godis på kvällen (nu) ... hahah skojja bara!
Ankjävlarna, haha skojja.
Blev lite skinkmacka, men pappa gnällde på att jag hade glömt att bré smör på det över brödet! xD
Kaffe, jag brände tungan...
Mamma njöt av solen ett tag, hehe.
Pappa försökte att tända på en brasa, men han hade glömt nå ved pinnar hemma så det blev aldrig en brasa... så det blev inte att vi grillade korv heller, vi åt den kall istället, haha fan va tajkon! vi satt och frös lite smått där på bänken som vi satt på hahah. Som sagt det blev inte som vi hade tänkt oss den här dagen.
Men vi hade i alla fall tur med vädret! HAHA! Nåjaaaaa, till middag åt vi PORTERSTEK!!!! Det är så jäkla gott!!!!! Det är typ nå kött som ska koka i två timmar, sen har man typ porter- öl i och massa kryddor osvosv.. Fast det smakar ju inte öl, utan typ ... mjaa..... det smakar KÖTT! Okej, alla vegetarianer borde inte läsa detta. HHAHA. Tror jag har fått en sockerkick nu hahah, omg............ vad håller jag på med??? MENDU NU SKA JAG UNDERHÅLLA MAMMA. hahahah. Ha det braa allehoopa! ;);)
TJOHEJ!!!!!!!

Vi alla saknar den tiden, sommartiden...

Lite bilder från Turkiet, Alanya & Ichmeler. Visst saknar man sommaren mer än allt annat just nu...?


Torsdag 2010

Nu pluggar jag lite Afrika medan dom andra badar, hade inte badkläder med så tog en prommis hem. Lite tråkiga bilder delade jag med mig också, tjingeling, hahah.

Sunny day.

Dagens mellis! Fil, banan, mandarin, müsli & russin. :)
Idag var jag i skolan från 8.45-13.30. Ganska kort dag när jag tänker efter... Men det är ju skönt. Snart har en skolvecka passerat, så snart är det påsklov vilket jag ser fram emot! Idag så var det mycket varmare väder, åå vad skönt det var att gå hem från skolan när solen sken.
På sista lektionen fick jag lite smått huvudvärk, men nu är den värre. Så det känns inte så skönt faktiskt... Jag hatar huvudvärk! Usch! Menmen får hoppas att det går över snart, för ikväll är det dans. Faktiskt så är jag inte så jätte taggad nu, men det kanske kommer senare... Nä, nu orkar jag inte sitta här och fördriva tiden, ciao.

9/3-2010 ~ Tisdag.

Hej, Madde tycker att jag ska "ta ut fingrarna ur röven" och blogga.. Så jag gör väll det.
Idag åkte jag hem klockan halv ett-kom hem-sov till typ halv sju. Dålig dag helt enkelt. Hann ha kemi, svenska & engelska.  Nu får ni bilder från igår:
Guess who ?
Och vem är detta? ;)
hihihhi.
nu orkar jag inte med de här!! hörs när vi hörs..

Måndag den åttonde mars tvåtusentio

Tjingeling. Nu har jag nyss smält i mig lite glass och äpple. Det var gött. Hmm, idag berättade våran lärare att vi skulle ha Afrika prov imorgon, vilket jag inte var beredd på! Jag trodde man fick bestämma själv när man skulle få ha det, men så var det tydligen inte tyvärr. AOOoo, haha knäckte fingret. x)) Aja, imon har vi även på svenskan att man skulle ha läst till s.125, men jag är bara på s.30.... åååå va dum jag är. Jag får panik. x(
Nåja, till nått positivt. Det är ju att jag käkade glass- och att vi har mer i frysen. Men jag ska försöka låta bli, haha. Och att det var sol ute när jag skulle gå hem ifrån skolan och att det var ganska varmt och skönt väder. Hmm... och att vi fick sluta lite tidigare idag ifrån skolan. Det mest positiva är att snart är det PÅSKLOV, vilket jag älskar!! Lov= jippiee! Närrå men nu ska jag försöka att koncentrera mig lite på mina läxor... vi får väl se hur det går...?

Söndagar & Måndagar- inget jag gillar!

Såhär såg min helg ut, flera mängder koppar te. En Ben & Jerrys som jag egentligen inte skulle köpa, men den bara flög ner i varukorgen. & sen en skvallertidning. Jag har varit ute med hunden några gånger, men mestadels suttit inne på arslet och inte gjort nått speciellt. Men det kan va ganska skönt ibland. Bara ibland och det var i helgen som det blev så. Nåja, som jag skrev i rubriken så hatar jag Söndagar & Måndagar bara för att Söndagar är slutet av veckan och Måndag är början. Så är det helt enkelt. Imorgon är det ju skola igen vilket kommer gå åt pipan. Men det positiva är ju att snart är det Påsklov! & vi får väl se vad det blir för roligheter med familjen då...? Hmm... :) Nää, nu ska jag nog försöka sova lite om det går, så att jag orkar kolla på Oscargalan ikväll & gå till skolan sen. Hejsvejs.
/Madeléne

Tänkte bara säga hej.


Hejhej. Vad fint väder det är. Solen skiner och det är lite varmare ute. Jag sitter inne och försöker plugga lite grann, men det går inte sådär jätte bra. Man vill ju hellre göra andra saker än att plugga en sån här fin dag. Men jaja, lite plugg skadar inte. ;) Eller jo. x) Nää, nu ska jag ta och äta lite lunch, lasagne. Sen ska jag fortsätta mina drömmar om ett liv i N.Y. Hehe, jag är knäpp. Ciao. Juste, min pappa lärde mig lite franska igår, eller lärde och lärde men han kunna räkna till tio. Va konstiga siffror det va, typ "unh, döh, tröh, qoua, zink, six, sebt, nöff" eller nått. Hehe, förmodligen stavas det inte så men det lät så roligt när min pappa sa det bara. Au revoir! ;) <-- google translate, haha.

Tips:

Kolla in denna blogg: http://thecompletetruth.blogg.se/skit fina foton! Jag vill bli fotograf NUU!

Carpe Diem

Idag så har det faktiskt varit en mysig dag. Det började med att jag och mamma gick ut en promenad med vovven. Sen vid lunch- tid så åkte vi och hämtade upp mormor och gick och käkade på Caffé Deli, vi tog en varsin kycklingsallad som var jättegoood. Eftersom både mamma och mormor och jag var tillsammans så hände det lite roliga grejer och speciellt eftersom mormor var med. Hon är bara för rolig ibland, fast hon vet inte om det, hehe. Hennes älsklingsfärg är lila och därför så hade hon en lila jacka och mössa och lila hår. Hihi. :) Sedan handlade vi lite grejor, bl.a den där fjärrutlösaren som jag trodde skulle vara större men den var ju jätte liten (vilket var bra). Sen köpte jag den dära "Carpe Diem" skylten eller vad man ska säga som vi nu har i vårat vardagsrum. Och sen det goda teet. Sen på kvällen så åt pappa och jag en varsin hamburgare som hette Hulken. Det var gott det. ;) Nu eldar vi ur kaminen och det är myyyyysiiiigt. ;) HEJDÅÅ. CARPE DIEM!

Oscar gala 2010!


Bästa film:
- Avatar
- The Blind Side
- District 9
- An Education
- The Hurt Locker
- Inglourious Basterds
- Precious
- A Serious Man
- Upp
- Up in the air
Dom enda jag har sätt är Avatar och Upp, hehe. :)
Men när var Oscargalan, är det på Söndag? Fast det stod inget i tv tablån om det... :( *suck*. Kanske jag kollade på fel kanal????


big momma 1.

hallå i fin vädret! I morse när jag vaknade upp såg jag en lapp där det stod att madde hade gått ner & lagt sig på soffan, eftersom jag snarkade .. Hahah, det hör inte till vanligheterna.. iaf, som ni ser från förra inlägget att vi försökt oss på att äta lite nyttigare, extrakilona ska bort nu, iaf på mig. Jag åkte till Madde igår för att plugga. Det där kemi grejset. Men vi har gjort allt som inte är kemi. Så nu ska vi se färdig på big momma 1 och sen så jävlar.. typ ? hörs sen, / moa

Healthy Breakfast - the new life (maybe).

Såhär såg våran frukost ut. Havregrynsgröt, mackor med paprika på, te, apelsin.
Jaa, nu sitter vi i soffan efter en stor och god frukost. Vi har startat filmen Big Momma 1. Hehe, den är rätt så kul. Ikväll så ska jag och mamma o pappa kolla på bio. Hihi. Solen skiner och förhoppningsvis så smälter snön snart. Det börjar ju närma sig vår nu... :) Ha en bra dag, byee!
/Madeléne

zZzZZZzZZzzZZz hallåååååå hjälp!

Nu är det såhär va, att Moa snarkar, ZzzzZZzzZZZzz. Och om hon snarkar då betyder det att jag inte kommer att kunna sova typ. Så hur ska jag göra? Åååå förstår nån hur galen jag blir och jag börjar bli trött nu också. Nu börjar även min lata hund som har tagit över hela min sovplats börjat och snarkat också... herregud säger jag bara. Inte vill jag väcka Moa heller för då får hon väl damp. Hahaha som hos Marwa, vi bara hjääälpp hon bara "en" "eeeen". Okej kanske lite svårt att förklara men äsch.................... shalalaaaaaa tjoheeeej.
ÅÅÅÅÅ jag vill bara dra mig i håret! KOM OCH HJÄLP MIG NÅGON! VAD SKA JAG TA MIG TILL!!! Tror jag går ner och sover på soffan eller nått..... Så Moa när du ser det här så vet du att jag sover nere...
Shiiit Moa rörde på sig och suckade eller nått, tror hon kollade mig i fejset. x) LÄSKIGT
Ajaa, nu lugnade hon ner sig, hahahhahahahah......... Kanske man somnar här ändå, gonatt!!!!

Godnatt alla barn, nu är det läggdags!


Det är över nu..(nästan) Men vi kommer ihåg alla dagar med er!
Åååh det är över nu, iaf imorgon! Jag och madde har ett löfte att hålla nu, vi ska ha the hottest beach body 2010!
Det blir att ligga i nu, fyfan.. Jag blir hungrig av bara tanken. Men nu har jag iaf lovat henne och hon har lovat mig, så nu jävlar.. ååh ångest :((((( Men iaf, ska tjocka i mig de sista godisbitarna vi har och sen så jävlar ska jag köra ner fingrarna i halsen, skämt åsido.. men måste verkligen skärpa mig nu, ska inte ligga i sängen mer och äta en ben & jerry..
/ Moa & Madde

Grey's Anatomy

SSnart är det Grey's Anatomy! Fast jag minns inte hur det slutatde förut. Har för mig typ att George O'Malley dog... Han som var så bra skådis... :((Fast han dog inte på riktigt.) Menmen, det ska bli kul o se det igen varje onsdag! Ha det gött.
/Madelene

Ångest depprimerade... eller nått liknande.

Ostkrokar (maxibag), dumleklubbor, godisnappar (olika smaker), två ananaser, SOLO- tidning + BILD tidning
Jaaa, nu sitter vi här med proppfulla magar. När vi gick till affären så kunna vi inte släppa taget våra blickar på de goda godispåsarna och ostkrokspåsen som lös upp på hyllan. Vi greppa tag i dem fort och gick till kassan så vi inte skulle få ångest. Men ångesten hade redan börjat krypa fram vid kassan. Det var då i sista sekund som vi la på varorna på rullbandet och betalade. Vi kände en sådan ångest i magen, men samtidigt så kände vi att vi ville ha lite gott saker till kvällen. Nog ska man väl få unna sig lite gott ibland, men det är med måtta. Denna vecka har det varit mycket skräpmat osv. Man mår direkt inte bra i magen, men det är så värt det just då. Men det är alltid efteråt som ångesten kommer. Men äsch skit samma. Nu är nu och det vi äter nu kan vi göra nånting åt senare. Så det får vara vårat motto för tillfället. Om man vill ha något gott, köp det. Man kan alltid förändra det senare, om ni fattar vad jag menar. Hahahaa. Så gå nu till affären och köp en ostkrokspåse, för det är du värd.
XOXO crazy chicks

Peace and LOVE

Hehe, lite google bilder bara. Har som sagt lite tråkigt så letade på lite bilder. Menmen, här sitter jag efter att tjejerna har åkt hem. Okej det var ett tag sedan. x) Jag kollade på "Dating in the dark", alltså gud att man ens ställer upp i ett sånt program? Man bara skämmer ut sig enligt mig. Hehe. Menmen. Buu, imorgon är det redan Onsdag. Varför ska tiden jämt gå så fort?? Snart är det skola igen och rutinen börjar att man ska gå i skolan. Jag som också har läxor att göra men ingenting blir gjort. Jag får paniiiiik!!! Det känns som mina betyg bara sjunker och sjunker.... :/ Hmm, inte bra. Det här blev ett litet depp- inlägg ifrån mig. Ont i magen har jag också, hehe. Sov gott!
/ Madeléne

Hej-Hejdå

hej-hejdå vi sitter och kollar på dejting in the dark, så fail. Hehe hejdå

Chocolate

Nu har vi ätit choklad- Ben & Jerrys och deppar och kollar på resooooor. Vi har kollat på filmen UPP och lite på John Travolta......... sååå, vi vill åka utomlands men vi har inga pengar än och vi är bara 16 år och måste ha mamma och pappas godkännande, men kommer vi få det? Det är en bra fråga......... ÅÅåååå livet är orättvist ibland........ Jag vill vara 18!!!!!!!
Hawaiiiiiii

Godmorgon !

Godmorgon och hoppas alla har sovit bra, haha. x) Jag har nyligen ätit frukost, dock inte den där fräscha frukosten som jag hittade på google. Det såg så gott och nyttigt ut med jordgubbar, vindruvor och persikorna (tror jag det var?) ;) Nåja, nu ska jag gå och byta om sen så ska jag gå ner på stan och möta upp 2 st M för vi ska hyra film, det blev inge Gävle bio för vi är för panka för det, haha!! Jo, men så brukar det bli för mig också när man handlar jättemycket i början av barnbidraget och sedan är det nästan slut i slutet. Hehe.
Jo, juste jag måste bara rekommendera ett jätte gott te, Blackcurrant. Det är jätte gott om man bara tillsätter lite honung, mmmmuuuuummsss! Heheeee. Ha det göööööötttt!!!
,

Måndaaaaag !

Ich nicht örken dich shit anymore! (nån som fattade, haha) Närå men jäkla snöväder. Det fortsätter hela tiden. Allt blir ju kataf*cking strof i trafiken. I Kristinehamn hade ett ICA-tak ramlat in pga för tung last av snö på taket. Tänk om nån skadade sig? Flera olyckor på E4:an. Många skadar sig där också. Det blir köer osv.
Sedan läste jag också att det har varit en jordbävning i Chile och flera hundra hade skadats, och 100 svenskar saknas. Mamma MIA. Jag hoppas att all skit snart är över. TACK FÖR MIG TJOHEJ! Inte hade jag nån rolig bild heller, men det är slut i förrådet för tillfället, hahaha sskoojja.
OCH JUSTE, jag läste att det kanske eventuellt kommer en uppföljare av AVATAR. Alltså en Avatar 2?. :P Coolt. ELLER BRA!!!!!! :D:D:D:D Hejdåååå. ;);)

Kretslopp miljökemi.

tjollahopp i bloggvärlden! äntligen har sportlovet kommit, och den här veckan tänker jag fan inte göra något alls, eller jo- plugga kretslopp miljökemi såklart.. Den förbannade inlämningsuppgiften psykar mig, förstår inte ett skit & har ingen ork att liksom börja med den. Men men, den måste bli klar så det är väll bara att sätta igång och sluta vara så gnällig. Igår vaknade jag upp som sagt av myrornas krig, nog pratat om det. senare idag ska jag åka in till Sandviken och sola lite, underhålla brännan.. imorn blir det nog gävle med mina två M, för att se shutter island, jag vill säga ISland & inte iland som de uttalas tydligen, haha (a). Ska nog försöka sätta igång med inlämningsuppgiften nu.. ååhh vill inteee !
Dagens humör är: ät skit och dö tuppjävel.
Inte menat till någon av er, utan till en apa vid namn salami. Nästan iaf.. -.-
Men nu ska jag börja med ångestinlämningen så det blir klart, vi hörs sen !
/ Moa

RSS 2.0